12:01 PM
9 березня - День народження Т.Г. Шевченка

На зображенні може бути: 1 особа та текстНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст «9 березня день народження Tapaca шевченка тлько ворог, що сметься... смйся, лютий враже! Τα не дуже, бо все гине,- слава не поляже; не поляже, a розкаже, що дялось в ceimi, чия правда, чия кривда I чuL Mu dimu. Hawa дума, наша пісня не вмре, не загине... OT де, люде, наша слава, слава украйни! т.иевченку»

Сьогодні 9 березня, на початку весняної пори ми вшановуємо Великого Кобзара, світоча українського народу – Тараса Шевченка.

Думки кожного українця переплітаються у вінок щемливої синівської любові до нашого духовного батька, людини-велета, котра все життя поклала на вівтар служіння своєму народові, його захисту й возвеличення.

З натхненням звучать слова Тараса і в сьогодні, коли Україна розбудовуючись, змушена захищати власний дім — незалежну, демократичну, суверенну державу.

Будуймо всією громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар.

Нехай святе Шевченкове ім’я об’єднає нас усіх незалежно від поглядів та переконань задля щасливого майбутнього рідного народу.

Категорія: Новини | Переглядів: 65 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar