2:05 PM
Допомога бійцям ЗСУ

Цьогорічна справжня зима не радує нас морозними ранками, казковими краєвидами та м’яким, пухнастим снігом, бо всі думки і переживання про те, а як же там вони – наші захисники? Тому, Піщанська громада відразу направила допомогу бійцям, що захищають нас від російської агресії. Разом з Піщанським сільським головою Олександром Краплиною тримаємо «на пульсі» потреби багатьох захисників, що стали для нас за період війни рідними і дорогими.

Ми робимо все можливе, щоб вони відчули нашу любов, тепло і домашній затишок. Ми молимось за те, аби повернулись додому живими і здоровими.

Для захисників 15 Слав’янського полку освітяни направили лопати для відкидання снігу та окопні свічки, виготовлені в Гориславській гімназії.  А ще – пиріжки з лівером, як колись, з далекої юності, коли їх називали «тошнотіками». Це було спеціальне замовлення хлопців. З материнським теплом їх приготували працівники ЗДО «Ластівка».

Для бійців НГУ «Хартія» у закладах освіти сплели теплі шкарпетки. А місцеві жителі Іван та Григорій Сохіни виготовили окопні свічки.

Через Полтавський обласний волонтерський корпус "Все буде Україна" передано нашим воїнам дві буржуйки, що виготовили жителі с.Максимівка Олександр Шкурапет та с.Піщане Іван Сохін, а також сітки, сплетені у закладах освіти.

 

Вдячні усім, хто допомагає  воїнам! 

Дякуємо кожному Захиснику!

Віримо, що здолаємо ворога!

Разом – до Перемоги!

  

          

Категорія: Новини | Переглядів: 29 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar