4:01 PM
ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочато!

Сьогодні, 22 січня, в день коли український народ святкує День Соборності України в Полтавській області   урочисто стартував ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

У стінах Піщанської гімназії  в режимі он-лайн,   з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 розпочали тривалу низку змагань серед кращих представників учнівської молоді Полтавщини з математики та історії.

За звання найсильнішого історика змагався учень 8 класу Ялинцівського НВК – Артем Апостолов (вчитель Назаренко Галина Михайлівна)

За звання найкращого математика змагалися:

Костянтин Варфоломеєв учень 7 клас Кривушівського НВК (вчитель Горіславець Таміла Іванівна)

Юлія Яцина учениця 9 класу  Кривушівського НВК (вчитель Горіславець Таміла Іванівна)

Маріенна Слюсаренко   учениця 11класу  Максимівського ліцею (вчитель Білюга Юлія Петрівна)

Аліна Драбчак -  учениця 11  класу  Піщанської гімназії (вчитель Калініченко Сергій Миколайович)

Світлана Крупа, начальник відділу освіти, молоді та спорту привітала школярів, побажала успіхів, впевненості  та гарних результатів.

Валентина Ступак, спеціаліст відділу освіти, відповідальна особа за проведення олімпіад у Піщанській громаді ознайомила присутніх з правилами проведення олімпіади.

Честь Піщанської громади у ІІІ етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика представляла учениця 3 класу Кривушівського НВК Горохова Софія (вчитель Тетяна Самойленко), який відбувся у м. Полтава.

Категорія: Новини | Переглядів: 127 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar