10:21 AM
Кожна найменша допомога — наближення Перемоги!

Кожна найменша допомога — наближення Перемоги!

Ми шукаємо, як зігрітися у своїх домівках, а як же хлопці на передовій?
 «Зігрій захисників теплом»  —  така акція триває зараз по всій Україні. До виготовлення окопних свічок приєднується все більше і більше людей. Для цього не потрібно великих зусиль, тільки бажання. З   допомогою окопних свічок можна освітити бліндаж чи укриття, зігрітися, приготувати їжу, а також підсушити одяг та взуття, розігріти їжу.  
Тому, працівники Гориславської гімназії у своє професійне свято, День працівників освіти, долучилися до їх виготовлення, а також сплели шість метрів захисної сітки.
Сьогодні кожна найменша допомога — наближення Перемоги.
Тому, Піщанська громада постійно піклується про наших воїнів-захисників. 
Традиційно працівники ОЗ «Піщанський ліцей», ЗДО «Ластівка' та Гориславської гімназії випекли чергову партію пиріжків, по 500 штук кожен заклад.
Крім того, жителі Майбородівського старостинського округу зібрали продукти харчування – картоплю, овочі та фрукти, консервацію, домашнє печиво, цукерки, чай та каву, засоби особистої гігієни, тушонку домашнього приготування,  цигарки, горіхи, сало, "Мівіну", теплі шкарпетки.
Працівники відділу освіти, молоді та спорту теж підготували вітання з днем захисника України, теплі шкарпетки та солодощі. Свої вітання надіслали і учні закладів загальної середньої освіти. 
    Допомога поїхала у Донецькому напрямку, як для захисників, так і для жителів постраждалих районів. 
Велика подяка Сергію та Олександру  з "Легіон безпеки" за доставлення гуманітарної допомоги  хлопцям на СХІД країни.
У День захисника України бажаємо нашим воїнам міцних сил і незламної віри, успіху, впевнених планів і мирного неба над головою, незгасного оптимізму і неухильного виконання всіх поставлених завдань.
Перемога буде за нами!

Категорія: Новини | Переглядів: 62 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar