10:00 AM
ТРЕНІНГ «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

ТРЕНІНГ «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей»

В рамках проекту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей» у ОЗ Піщанський ліцей пройшли тренінги по забезпеченню фізичного середовища та інформаційної безпеки закладів освіти. який реалізує Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки U-LEAD with Europe, у співпраці з Службою освітнього омбудсмена.

Метою проекту є розвиток та підтримка управлінців освітою в громадах в період кризи задля створення безпечного та сприятливого середовища для навчання дітей.

Під час етапів реалізації проекту учасники говорили про безпеку — фізичну, психологічну й інформаційну. А ще обмінювалися успішними практиками зі створення сприятливого навчального середовища в часи війни.

Учасниками проекту стали ОЗ Піщанський ліцей та Недогарківська гімназія, четверо педагогів з яких пройшли цикл тренінгів «Безпечна громада» і тепер набуті знання поширюють серед педагогів інших закладів загальної середньої освіти Піщанської сільської ради.

Дякуємо Віталію Зелюку, директору ПАНО ім. М. В. Остроградського та його заступнику Вадиму Пилипенку за надання можливості закладам Піщанської сільської ради бути учасниками проекту.

Вдячні Ірині Калініченко, завідувачці кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти ПАНО ім. М. В. Остроградського та Марині Єщенко, доцентку кафедри педагогічної майстерності та інклюзивної освіти ПАНО ім. М. В. Остроградського за активне навчання та підтримку у поширенні набутих знань.

Приємно, що до заходів долучилися Денис Прибега, провідний інспектор ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС та Аліна Самойленко, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Кременчуцького РУП.

Дякуємо тренерській групі у складі Наталії Опирайло та Оксани Яцик з Недогарківської гімназії, Ольги Щипець та Інни Лобан з ОЗ Піщанський ліцей за проведення тренінгів з фізичної та інформаційної безпеки для учасників заходу.

Сподіваємося, що у співпраці тренерської команди, відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради, закладів загальної середньої освіти Піщанської сільської ради проведення тренінгів задля забезпечення безпечного освітнього середовища та обміну досвіду з даного питання буде продовжено.

Категорія: Новини | Переглядів: 32 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar