10:11 AM
У горні волонтерських подій...

У горні волонтерських подій...

П’ятдесят шостий день війни. Підступний ворог наробив багато біди у нашій Україні. Двадцятитисячне  місто Тростянець Сумської області майже місяць перебувало під окупацією ворога. Розтрощені будинки, вибиті вікна, пошкоджені машини, спалена кондитерська фабрика…

Жителі, що вижили, після довгого перебування в підвалах та переховування у небезпечних місцях, все життя пам’ятатимуть жахіття російського вторгнення.

Місто потроху відновлює свою життєдіяльність.  Звичайно, що жителі потребують неабиякої підтримки, від психологічної, моральної до матеріальної.  Кременчуцька волонтерська група  побувала у місті Тростянець, щоб надати гуманітарну допомогу його мешканцям. У складі групи – начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради Світлана Іванівна Крупа, яка завжди у горні волонтерських подій Піщанської громади. Побачивши власними очима наслідки ординського вторгнення, поспілкувавшись із місцевими жителями, Світлана Іванівна поділилася: «Важко. Боляче. Сумно.».

Разом до Перемоги! Україна переможе!

Категорія: Новини | Переглядів: 69 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar