7:14 PM
У закладах загальної середньої освіти Піщанської громади розташовані Пункти незламності.

У закладах загальної середньої освіти Піщанської громади розташовані Пункти незламності, які готові прийняти мешканців громади на випадок блекауту

         Через масовані ракетні удари по об’єктах критичної інфраструктури України з боку країни-агресора – російської федерації – сталися аварійні відключення електроенергії, зникло не тільки світло, а й вода, тепло, зв’язок.

          Ворог намагається зламати дух українців. Та йому це не вдасться. Як  по всій Україні так і у закладах освіти Піщанської громади  створено «Пункти Незламності».

В разі оголошення блекауту у закладах освіти Піщанської громади цілодобово запрацюють Пункти незламності, які укомплектовані дизельними електрогенераторами, із запасом пального на 7 діб,  засобами пожежогасіння відповідно до вимог пожежної безпеки та енергогенеруючими приладами безпечного користування.

У Пунктах наявна  питна вода, засоби для приготування гарячих напоїв, облаштовані зони особистої гігієни (туалети), аптечки в кількості, достатній для надання домедичної допомоги. Також відвідувачам буде надано доступ до мережі Інтернет (технологія Wi-Fi), в достатній кількості подовжувачі для заряджання гаджетів.

Для ознайомлення населення з  порядком дій у разі повітряної тривоги та порушення роботи систем життєзабезпечення з урахуванням всіх можливих ризиків у Пункті незламності  розташовані інформаційні куточки. А для комфортного перебування дітей обладнано дитячий куточок.

Для цілодобової допомоги населенню із числа працівників закладів освіти сформована команда волонтерів.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Категорія: Новини | Переглядів: 44 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar