12:03 PM
Учні активні учасники конкурсів

Учні закладів загальної середньої освіти Піщанської сільської ради – активні учасники дистанційних конкурсів місцевого та обласного рівнів

Нещодавно учні закладів загальної середньої освіти Піщанської сільської ради стали учасниками декількох конкурсів, що проходили на місцевому та обласному рівнях у форматі онлайн за допомогою дистанційних технологій освіти .

17 листопада 2021 року 7 учнів з Гориславського, Кривушівського та Ялинцівського НВК та Вільнотерешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.М.Волочая взяли участь у обласному конкурсі для учнів 6-11 класів „Здорове життя – успіх буття” у номінаціях „Науково-дослідницька робота” та „Соціальна реклама”.

 

19 листопада 2021 року для 36 учасників з 9 ЗЗСО проходив ІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учні показали свої знання з української мови та літератури, виконавши завдання, підготовлені Полтавським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників ім. М.В.Остроградського.

20 листопада учениця 11 класу Піщанської гімназії Безклинська Мілена та учень 9 класу Ялинцівського НВК Тельних Дмитро стали учасниками ІІ (обласнного) етапу ХXIV математичних змагань імені М. В. Остроградського.

Також в період з 20 листопада по 20 грудня 2021 року в Полтаві проходить обласний етап Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина Україна», в якій беруть участь роботи юних пошуковців з Гориславського та Ялинцівського НВК по напрямках «З батьківської криниці», «Свята спадщина» та «З попелу забуття».

З метою підготовки до учнів до кваліфікованого захисту під час І та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в с. Потоки Кременчуцького району на базі Полтавського обласного наукового ліцею при Кременчуцькому педагогічному коледжі імені А. С. Макаренка (Кременчуцький район, с. Потоки, вул. Освітня, 1)   з 15 по 21 листопада 2021 року проходять навчально-тренувальні збори учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. За гуманітарним профілем у них бере участь учениця 11 класу Вільнотерешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.М.Волочая  Волочай  Таїсія .

23-24 листопада учні Максимівського ліцею та Вільнотерешківської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. І.М. Волочая  готові до участі у обласній науково-практичній краєзнавчій конференції учнівської молоді  «Полтавщина- земля моя свята».

З нетерпінням чекаємо на результати участі наших учнів у вищеназваних заходах і бажаємо плідних успіхів у подальшому.

Тамара Васильєва, фахівець ВОМС

Категорія: Новини | Переглядів: 84 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar