10:33 AM
Вітаємо переможців

ВІТАЄМО!!!

Відповідно до Положення про Всеукраїнський огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання у закладах дошкільної освіти, з метою підвищення якості освітнього процесу, стимулювання педагогічних колективів до творчої роботи з фізичного виховання у квітні 2022 року в Піщанській громаді було проведено І (дистанційний) етап конкурсу на кращий стан фізичного виховання у закладах дошкільної освіти, в якому взяли участь 9 закладів і визначився переможець ним став: заклад дошкільної освіти «Ластівка» Піщанської сільської ради – керівник Сич Любов Хомівна (вихователь закладу дошкільної освіти  Криворучко О.В.). Матеріали було направлено на ІІ обласний етап Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах дошкільної освіти у 2021-2022 році.
Сьогодні 20 червня 2022 року відбулось нагородження переможців ІІ обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах дошкільної освіти у 2021-2022 році.
З привітання виступили заступник сільського голови   Піщанської сільської ради Назаренко Р.В. та начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради  Крупа С.І., які  вручили:
-     диплом та кубок  Полтавського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  у номінації «Кращі сільські дошкільні заклади освіти» за І місце – закладу  дошкільної  освіти «Ластівка» комбінованого типу Піщанської сільської ради;
-     подяку Полтавського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України   за вагомий внесок у справу розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в закладі дошкільної освіти – Сич Любов Хомівні – керівнику закладу дошкільної освіти «Ластівка» комбінованого типу Піщанської сільської ради;
-     Грамоту Полтавського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України   за  високу професійну майстерність, впровадження  інноваційних технологій у процес навчання та виховання підростаючого покоління,  вагомий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури та спорту -  Криворучко Олені Володимирівні - вихователю закладу дошкільної освіти  «Ластівка» комбінованого типу Піщанської сільської ради.
Вітаємо з заслуженою перемогою! Бажаємо колективу закладу дошкільної освіти «Ластівка» Піщанської сільської ради, ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!

Категорія: Новини | Переглядів: 76 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar