7:42 PM
ВІТАЄМО З Днем волонтера

ВІТАЄМО!!!

У всьому світі 5 грудня відзначається МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА, заснований в 1985 році за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН. Цей ДЕНЬ дає можливість добровольцям і різним організаціям відсвяткувати свою роботу, поділитися надбаними цінностями та розповісти про себе.

В Україні волонтерський рух розпочався в 90 - х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну.

Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу. Вони допомагають дітям і дорослим,  піклуються про здоров'я людей і тварин, їхній комфорт та безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.

З початком російсько-української війни завдяки волонтерам, їх жертовності, активній позиції та швидкому реагуванню,Збройні Сили України помітно відродилися, зміцнішали та відновили бойові спроможності задля утримання зухвалого натиску ворога. Саме громадянська небайдужість, що поєднана з рішучою готовністю взяти на себе відповідальність за долю обороноздатності країни, є визначальними рисами українського ВОЛОНТЕРА.

Ваш патріотизм, самовіддана та добровільна праця роблять Україну сильнішою.

У цей святковий ДЕНЬ від щирого серця бажаємо вам, шановні волонтери, міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, наснаги на подальші добрі справи та вдалого здійснення задуманих проектів!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Категорія: Новини | Переглядів: 89 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar