11:25 AM
ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!!!

Шановні освітяни, батьки, учні, земляки!

Привітання з Днем Незалежності України

Прийміть найсердечніші вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

     Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

На нас, освітян покладається особлива відповідальність і завдання – навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої держави, її інтелектуального скарбу.

Сьогодні, як ніколи раніше, це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями.

Тож нехай натхненна праця, відданість улюбленій справі і творча наснага Вчителя примножать силу України, забезпечуючи процвітання і благополуччя її народу.

Бажаємо міцного здоров'я і довголіття, миру і злагоди, добра і добробуту, нових успіхів і здобутків. Нехай Господь береже всіх нас!

 

Світлана Крупа,

начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради

 

Категорія: Новини | Переглядів: 69 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar