11:15 AM
ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!!!

ВІТАЄМО ЗІ СВЯТОМ!!!

26 вересня 2021 року жителі села Піщаного чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як сонячний осінній день і День села, але і як відкриття  додаткових груп  закладу дошкільної освіти  «Ластівка» з музичною залою, логопедичним кабінетом та харчоблоком у реконструйованому у приміщенні початкової школи Піщанської гімназії.

Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

Відкриття відбулося напередодні Дня дошкілля, тому стало вагомим подарунком для працівників закладу.

Працівники відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Піщанської сільської ради доклали усіх сил, аби групи, куди прийдуть малюки, перетворилися в зону підвищеного комфорту.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості – все говорило про те, наскільки значимо відкриття додаткового приміщення закладу  дошкільної освіти  для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: сільський голова Олександр Краплина з депутатським корпусом Піщанської сільської ради, Олексій Мовчан, народний депутат  України, Олег Сазонов, депутат Полтавської обласної ради, Віталій Заніздра, депутат Кременчуцької районної ради.

Вони привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням оновленого приміщення затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. 

Право перерізати червону стрічку було надано Олександру Краплині, Олексію Мовчану та Олегу Сазонову, що ознаменувало відкриття   додаткових груп закладу дошкільної освіти  «Ластівка», розрахованого на 75 діток.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 68 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar