4:50 PM
Зустрічаємо реформу НУШ у 5 класі

Зустрічаємо реформу НУШ у 5 класі

06 листопада стартував тренінг з підготовки  навчання вчителів різних галузей  Піщанської громади щодо перших кроків упровадження вимог Нової української школи у 5-6 класах. Тренінг  проводили Тетяна Караманець та Ірина Гудзь, які пройшли навчання регіональних тренерів-педагогів  «Нова українська школа: перехід на наступний рівень» для навчання вчителів, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти у 2022-2023 н.р. на базі Полтавського обласного інституту післядипломної освіти ім. Остроградського.

Мета тренінгу полягає в удосконаленні  раніше набутих нових компетентностей вчителів закладів загальної середньої освіти відповідно до основних напрямів державної політики у галузі освіти.

На тренінг у Піщанську гімназію завітала начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Крупа, яка  привітала колег з початком нового навчання щодо впровадження НУШ, побажала змістовної, творчої та плідної праці під час тренінгу. 

Під час тренінгу вчителі складали ментальні карти, працювали в групах  та парах, знайомилися з головними документами про освіту НУШ, працювали з презентаціями, будували графіки цільових завдань, створювали власне есе.

Обговорювали питання науково-методичного та практичного спрямування щодо перших кроків упровадження вимог Нової української школи у 5 класах.

Також відбулася конструктивна і цікава розмова освітян про Нову українську школу та серйозну підготовку до реалізації її завдань.

Зустріч пройшла  продуктивно на позитивних емоціях. Далі буде…

І вже через місяць ми чекаємо сертифікованих вчителів.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 79 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar