4:42 PM
Хліб, який пахне добром

Місто Сєвєродонецьк Луганськї області цілодобово під ворожим вогнем. На околицях міста тривають бої. Рашисти б‘ють по місцям, де імовірно можуть переховуватися люди – такі новини сьогодні.

Не дивлячись на смертельну небезпеку, кременчуцькі волонтери продовжують підтримувати місто та населення, яке залишилося без води, газу, електрики, продуктів харчування, засобів гігієни.

Не стомлюються допомагати постраждалим і колективи закладів освіти Піщанської сільської громади.

Домашня випічка: рогалики з повидлом і маком, булочки, запашний і рум’яний хліб – все це випечено руками невтомних педагогічних працівників з Піщаного, Ялинців, Гориславців, Недогарок та Новознам’янки .

Заклади ненавмисно навіть влаштували своєрідні змагання. З кожним разом вони нарощують кількість та урізноманітнюють асортимент випеченої продукції. Ялинці уже випікають хліб, Гориславці – батони.

100 батонів та 93 хлібин передали ці заклади постраждалим Сєвєродонецька. Недогарківський ліцей та ЗДО «Барвінок випекли 612 рогаликів, Новознам’янський НВК – 619, а руки працівників Піщанського ДНЗ «Ластівка» з початку війни замісили, виліпили і спекли 11251 хлібобулочних виробів.

#Все_буде_Україна! #Ми_у_це_віримо!

Категорія: Новини | Переглядів: 82 | Додав: osvita_peschane | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar